Neformalno izobraževanje

Trening Learning By Doing Good

19. 9. 2022 avtor: Zavod BOB
banner za dogodek

Ziher še nisi pomislil_a, da lahko s svojim učenjem spreminjaš svet na bolje, zato je za kaj takega napočil skrajnji čas. Na seznamu imaš žongliranje, še kak nenavaden tuji jezik, igranje kitare, kvačkanje, kako obvladovati stres in še kup drugih stvari, ki si se jih že od nekdaj hočeš naučit. In zdaj lahko to združiš s tem, da pripomoreš pri reševanju problemov, ki jih vsakodnevno opaziš okrog sebe.

Mladinske delavke Zavoda Bob so s sodelavkami in sodelavcem Volonterskega centra Istra s Hrvaške pripravile 5-dnevni trening. V njem bodo z desetimi udeleženkami in udeleženci, med 18. in 30. letom, soustvarjali nova znanja in projektne ideje. Takšne, pri katerih se bodo učili nove stvari, pri tem pa nudili podporo skupnosti okrog sebe. Se sliši kul, ane?

Kdaj in kje bo potekal trening?
Med 5. in 9. 10. 2022, malce oddaljeno od mest in vsakodnevne rutine. Za prevoz, namestitev in prehrano je poskrbljeno in sta brezplačni.

Na brezplačen trening se lahko prijaviš preko spletne prijavnice do 29. septembra 2022.

Poleg tega treninga pa vsaki udeleženki in udeležencu pripadata še mentorska podpora pri podrobnejšem načrtovanju in izvajanju zastavljene projektne ideje po treningu in udeležba na 3-dnevnem mednarodnem evalvacijskem srečanju z mladimi in mladinskimi delavkami in delavci s Hrvaške aprila 2023 (predvidoma 19.-21. 4. 2023).

Vabljeni!