Kultura

Z mlad.si se podaj na kulturno-umetniško doživetje

16. 5. 2023 avtor: Uredništvo
58. Festival Borštnikovo srečanje

Mlad.si in 58. Festival Borštnikovo srečanje te peljeta na popotovanje, ki ga lahko spremljaš na Križišču mladosti, portalu za mlade!

Sodelovanje med mlad.si, portalom, ki že več kot 10 let povezuje mlade v Sloveniji z mladinskim sektorjem in odločevalci, informira, zabava in s številnimi aktivnostmi krepi tudi kulturno udejstvovanje mladih, ter 58. Festivalom Borštnikovo srečanje obeta nekaj posebnega!

Portal mlad.si s sloganom Križišče mladosti nastaja pod spretnimi prsti mlade ekipe, ki ustvarja številne aktualne in za mlade relevantne vsebine, te pa vključujejo vse od dopisniških razmišljanj in svežih novic mladinskega sektorja do poglobljenih intervjujev, reportaž dogodkov do privlačnih vsebin na socialnih omrežij in celo podcastov!

Obenem portal mlad.si na enem mestu združuje tudi vse organizacije za mlade v Sloveniji, ki mladim ponujajo možnosti za pridružitev v njihovem lokalnem ali pa tudi v nacionalnem okolju, pestro paleto priložnosti pa tokrat dopolnjuje 58. Festival Borštnikovo srečanje.

Ekipa mlad.si sprejema prav posebno nalogo in na Križišče mladosti prinaša kulturno-umetniške vsebine, ki nastajajo prav v sodelovanju z 58. Festivalom Borštnikovo srečanje ter še posebej programom Mlado gledališče, o katerem smo že pisali v prispevku 58. Festival Borštnikovo srečanje in Mlado gledališče: mladi na odrskih deskah za mlade v občinstvu.

Spremljaj mlad.si!

V maju in juniju bo tako sodelovanje prineslo številne vsebine: reportaže prireditev v sklopu 58. Festivala Borštnikovo srečanje, foto in video utrinke dogajanja, intervjuje in še veliko več!

Za kulturno-umetniško doživetje na Križišču mladosti spremljaj mlad.si!