Mladinsko delo / Neformalno izobraževanje

Delavnica o mladinskem delu in socialnem vključevanju

13. 9. 2022 avtor: Uredništvo

Povezovanje mladih, izmenjava mnenj in izkušenj ter skupno iskanje novih poti, preko odprtega dialoga in raznolikih aktivnosti – igra ključno vlogo pri oblikovanju naše boljše prihodnosti, bolj odprte družbe, ki je vključujoča za vse.

Zavod ODTIZ za inkluzijo in nefomralno izobraževanje, ki svoje delovanje posveča predvsem mladim osebam z invalidnostjo, z manj priložnostmi ter ostalim mladim na različnih področjih, vabi na dvo dnevno delavnico na temo socialne vključenosti in o mladinskem delu, ki bo potekala v ponedeljek, 12. in torek 13. septembra 2022, med 14.00 in 18.00 uro, na naslovu Železna cesta 14, (5. nadstropje), 1000 Ljubljana. Delavnica je BREZPLAČNA.

Z uporabo različnih metod bodo skupaj spoznavali področje mladinskega dela, neformalnega izobraževanja in socialnega vključevanja. Z aktivnim sodelovanjem vseh bodo spregovorili o dobrih plateh, izpostavili pomanjkljivosti ter oblikovali predloge za izboljšave. Namen delavnice je spodbuditi mlade k medsebojnemu in aktivnemu sodelovanju v družbi ter s tem širiti lastna obzorja.

Delavnica je namenjena mladim, ki:

Mladim, ki boste sodelovali na delavnicah ponujajo tudi možnost, da postanete udeleženci mladinske izmenjave, ki bo potekala v Sloveniji, septembra 2022. Na izmenjavi bodo poleg Slovenske ekipe sodelovali še mladi iz Turčije, Vietnama in Indonezije.

Prijavnico najdeš tukaj. Rok za prijavo je sobota, 10. september 2022.

Za več informacij so na voljo na e-mail naslovu: info@odtiz.si

 Vir: Zavod ODTIZ