Kultura / Prostovoljstvo

Humanitarni koncert “Od srčnih ljudi”

25. 9. 2023 avtor: Kulturni center Semič

Odbor za mlade občine Semič oz. Sem’ška mladina je sklenila, da s pomočjo Kulturnega centra Semič in Društvom prijateljev mladine Metlika priredi Humanitarni koncert “Od srčnih ljudi”, v nedeljo, 8. oktobra, ob 17. uri v dvorani Kulturnega centra Semič.

Na idejo koncerta “Od srčnih ljudi” je Semška mladina prišla zato, ker so gasilci Gasilske zveze Semič bili eni prvih, ki so prišli v občino Luče (prebijali so se namreč v eno vas, kjer je cesto zasul plaz), ko so prišli domov k svojim družinam, so jim pripovedovali, kako hudo je našim sodržavljanom in to se je vsem skupaj močno vtisnilo v spomin.

Mladi so se zato odločili, da bodo ves denar zbran na humanitarnem koncertu darovali družini, ki so jo prizadele poplave iz občine Luče. Cena vstopnice je 15 €. Rezervacije vstopnic in informacije potekajo po tel. številki: 07 35 65 200.

K nastopu so poleg povezovalca programa – novinarja, moderatorja, voditelja, Semičana Dina Subašića pristopili:

plakat

Tisti, ki jim ne bo uspelo priti do vstopnic za koncert “Od srčnih ljudi” se, bodo lahko pred Kulturnim centrom Semič posladkali s palačinkami, miškami in pokovko v zameno za prostovoljni prispevek.