Neformalno izobraževanje / Zabava in prosti čas

Indija Koromandija z Gregom

29. 3. 2024 avtor: Zavod KŠM Tolmin
plakat

Potovanja, potovanja, potovanja. Sploh obstaja čas, ko ne razmišljamo o tem, kam bi se odpravili naslednjič? Kako bi za nekaj časa pobegnili nekam drugam in raziskovali tuje dežele, preizkušali nepoznane okuse, spoznavali nove ljudi in ustvarjali nepozabne spomine.

Tudi mi mislimo, da ne. Tretje potopisno predavanje bo potekalo v petek, 5. aprila 2024, ob 18.00, v Coworking bazi. Odpravili se bomo v Indijo. Na pot nas bo s sabo vzel Grega Rodman.

Grega mnogokrat sliši vprašanje: “Zakaj pa v Indijo?!'” Tudi sam se je tako spraševal. Enkrat pa je dobil odgovor: Kar lahko doživiš v Indiji, ne moreš doživeti nikjer drugje. Seveda je takoj sledilo vprašanje: “In kaj je tam tako drugačnega?” Kot velik ljubitelj resnice, se je odločil, da je to potrebno izkusiti na lastni koži.

Septembra 2022 je tam preživel en mesec. Potoval je sam, brez pomoči agencij iz Slovenije. Tam je doživel marsikaj zanimivega. Občutil je kaos Delhija, obiskal je Taj Mahal, Varanasi (duhovno središče Indije), Rishikesh (svetovna joga prestolnica), kopal se je v Gangesu, hribolazil po Himalaji (Ladakh), letel s padalom v Himalaji, govoril z razsvetljeno osebo in še marsikaj drugega. V predavanju bo predstavil svojo izkušnjo. Indija je zelo posebna dežela. In ja, tudi sam je mnenja, da kar ponuja Indija, težko dobiš drugje. Indija širi obzorja, zato si želi, da vsaj skozi potopisno predavanje tudi ti dobiš to izkušnjo.

Če si tudi ti oseba, ki meni, da so potovanja in spoznavanja tujih dežel najboljša stvar na svetu, tega dogodka ne smeš zamuditi! Spakirajte kovčke in se vidimo! 

Lepo vabljeni.