Prostovoljstvo / Šport

Seminar o prostovoljstvu v športu

18. 11. 2022 avtor: Uredništvo

Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut ter Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto (DRPDNM) vas vabijo na seminar o prostovoljstvu v športu.

Dogodek bo potekal v okviru mednarodnega prostovoljskega projekta Work for a Cause, Serve for Sport (W4C), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je ozaveščanje o pomenu in priložnostih prostovoljstva v športu, s posebnim poudarkom na vključevanju mladih.

Na seminar so k aktivni udeležbi povabili predstavnice_ke organizacij ter tudi posameznike_ce, ki delujejo na področju prostovoljstva in športa; dogodek pa je namenjen vsem, ki jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti in prostovoljske priložnosti.

Seminar bo potekal v sredo, 23. novembra 2022, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana. Izvedba dogodka bo potekala v skladu z aktualnimi navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19. Vse udeleženke_ce pa prosijo da spoštujejo varnostne ukrepe in da se dogodka udeležijo le v primeru, da so zdravi.

Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca do zapolnitve kapacitet oz. najkasneje do ponedeljka, 21. novembra. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije. Več informacij o projektu lahko najdete na naslednji spletni strani.

Vir: Evropska univerzitetna športna zveza