Angažiraj se / Kultura

EYE Brežice: odprte prijave na kulturno-umetniške kolonije

25. 3. 2024 avtor: Mladinska mreža MaMa
EYE Brežice - kulturokracija

Save the date! V koledar si zabeleži datume od 23. do 26. maja 2024 in pripiši: 4 dni druženja, medsebojne inspiracije, izmenjave idej o prihodnosti Evrope, interaktivnih delavnic, koncertov, kulturno-umetniških kolonij, novih poznanstev in in iiiin … vse to in še veliko več je EYE Brežice, evropski mladinski dogodek, ki maja prihaja v Slovenijo.

Prijavi se na kulturno-umetniške kolonije in na KUL(turni) način izrazi svoje mnenje o Evropi

Namen kulturno umetniških kolonij je, da skozi izbrani kanal skupaj z drugimi mladimi izraziš svoje predloge in ideje o Evropi, kot si jo želiš, ali pa opozoriš na kakšen izziv, s katerim se soočate mladi ali evropska skupnost kot taka.

V kolonijah se bo pod strokovnim mentorstvom prosto ustvarjalo na teme  EYE Brežice, ki so demokracija, aktivna participacija, pravice, varnost, okolje, trajnost, svet, družba, delo, socialna vključenost, migracije, inovacije, izobraževanje, gospodarstvo, digitalizacija, kultura in zdravje.

Katere kulturno-umetniške kolonije so na voljo?

Prijaviš se lahko na:

Vsaka kolonija ima omejeno število mest, zato pohiti s prijavo!

Kje in kako se lahko prijavim? Je udeležba brezplačna?

Organizatorji EYE Brežice častimo nočitve, prehrano in kotizacijo za udeležbo! Prijava je odprta do 12. aprila 2024 na spletni strani EYE Brežice.

Prijava na kulturno-umetniške kolonije = prijava na EYE Brežice?

Program EYE Brežice ti omogoča sodelovanje ALI na kulturno-umetniških kolonijah ALI osrednjih aktivnostih. Kolonije bodo potekale vzporedno z osrednjim programom EYE Brežice in bodo s tem združene v soboto, 25. maja 2024, popoldan v okviru predstavitev produkcij vsem udeleženim EYE Brežice. Prijave na na osrednji program EYE Brežice še niso odprte, bodo pa kmalu, zato spremljaj našo spletno stran in družbena omrežja.