Podjetništvo

Inkubator Savinjske regije vabi “Korak naprej”

8. 5. 2024 avtor: Uredništvo
banner programa

Savinjski inkubator vabi vse zainteresirane kreativne posameznike, potencialne podjetnike in mlada podjetja (s.p., d.o.o., zavod), ki niso starejša od treh let, da se vključijo v program Korak naprej 2.0. Z vključitvijo postanejo člani stimulativnega podjetniškega okolja in lahko s pomočjo članov inkubatorja razvijajo inovativne podjetniške ideje.

Program je odlična odskočna deska za mlade Savinjčane in Savinjčanke!

Prednost imajo posamezniki, skupine ali podjetja, ki razvijajo, proizvajajo in tržijo inovativne izdelke ali storitve. Prijavljene kandidate bodo povabili na razgovor, na podlagi katerega bomo izbrali tiste, ki se bodo vključili v njihov program.

V okviru programa Korak naprej 2.0 bodo izbranim prijaviteljem brezplačno na voljo naslednje storitve:

Direktorica Inkubatorja Savinjske regije Sonja Majcen je med brezplačnimi ugodnostmi programa izpostavila mreženje, ki po njenem mnenju igra pomembno vlogo pri vstopu v poslovni svet. »Vključitev v program Korak naprej 2.0 udeležencem omogoča, da postanejo del skupnosti podjetnikov, kjer se nenehno kujejo nove poslovne ideje in krepi medsebojna podpora,« je pojasnila.

Dodala je še, da Mestna občina Celje s podporo programu aktivno spodbuja lokalni gospodarski razvoj in ustvarjanje novih delovnih mest, kar neposredno prispeva k večji blaginji skupnosti. »Ta program mladim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom nudi ključne vire in znanja, s čimer krepi njihovo inovativnost in konkurenčnost na lokalni ravni,« je pojasnila pomen inkubatorja za lokalno okolje.

Eden izmed uspešnih podjetniških produktov, ki ga je izoblikoval program Korak naprej je Tinka Planinka. Znamka uspešno prodira na trge, njeni izdelki pa so namenjeni ljubiteljem preživljanja prostega časa v naravi.

Več na spletni strani inkubatorja, na voljo pa so tudi na e-naslovu info@inkubatorsr.si.

*Projekt je finančno podprt s strani Mestne občine Celje.