Organizacije za mlade

Lokalni program za mlade v Mestni občini Celje med letom 2021 in 2026

20. 1. 2021 avtor: Celjski mladinski center

Celjski mladinski center v sodelovanju z Mestno občino Celje in Mladinskim svetom Celje, vabi na dve srečanji fokusnih skupin za pripravo novega lokalnega programa za mlade v Mestni občini Celje med letom 2021 in 2026 Mladi so Celje.

Dokument, ki bo vključeval pomembne ukrepe za mlade v starosti od 15 do 30 let na področju mladinskega sektorja, kot so opredeljeni v Odloku o mladini Mestne občine Celje.

Na podlagi zgoraj opredeljenih področij so se oblikovale fokusne skupine, ki se bodo izvedle v dveh srečanjih, z  namenom priprave osnutkov na omenjenih področjih. Izvedba dveh srečanj fokusnih skupin se bo izpeljala:

Obe javni srečanji bosta zaradi zajezitve preprečevanje okužb s koronavirusom potekali preko spleta, preko aplikacije ZOOM. Vsi zainteresirani deležniki, ki bi se želeli udeležiti katerega izmed srečanj, se morajo predhodno obvezno prijaviti na info@mc-celje.si, do 25.1.2021.

K sodelovanju vabijo vse mlade in mladinske organizacije, organizacije za mlade, predstavnike formalnega šolskega izobraževanja in vse druge strokovne organizacije, ki delajo za mlade ali z mladimi.

Vir: Celjski mladinski center