Zaposlovanje

Na Sindikatu Mladi plus iščemo vodjo projekta!

22. 1. 2024 avtor: Sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih – Mladi Plus
ilustracija

Iščemo novega sodelavca oziroma sodelavko! Ali z drugimi besedami: na Sindikatu Mladi plus zaposlujemo. Te veseli projektno delo in so ti blizu sindikalne vsebine? Potem si pravi/a za nas.

Spodaj lahko najdeš priponko z razpisom za delovno mesto v naši organizaciji. Za dodatne informacije o razpisu smo dosegljivi na info@mladiplus.si ali po telefonu na 040 672 646, vsak delovni dan med 11:00 in 15:00.

V okviru javnega razpisa ministrstva za izobraževanje, znanost in šport »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih« objavljamo prosto delovno mesto vodje projekta (m/ž).

Vodja projekta bo vodil_a devetnajstmesečni projekt, pri tem pa bo zadolžen_a za celotno vodenje projekta, sodelovanje s strokovnim sodelavcem/sodelavko projekta, sodelovanje s partnerji ter za izvedbo vseh projektnih aktivnosti.

Zaposlitev bo za polni delovni čas (40 ur na teden), in sicer za določen čas (gre za projektno delo) – 2 leti in 8 mesecev (od 5. februarja 2024 do 30. septembra 2026). Vodja projekta bo prav tako skrbel_a za vestno in redno poročanje o projektu, vnašanje zahtevkov za izplačilo ter za finančno vodenje projekta.

“Razpis za vodjo projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus je dostopen tukaj. Na tej povezavi pa najdeš obrazec z naslovom »Prijava za vodjo projekta (m/ž) Sindikata Mladi plus«, ki je priloga tega razpisa.

Rok za prijavo je 24. januar 2024, kandidat_ka pa mora biti na razpolago v predvidenih terminih za razgovore in testiranje, in sicer med 29. januarjem in 31. januarjem 2024.”

Razpis za delovno mesto objavljamo z odložnim pogojem odobrenega projekta; zaposlitev bo realizirana, če se bo projekt izvajal.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.