Izobraževanje / Kultura

Ujemite še zadnje mesece e-usposabljanja e-Kulturni bazar 2023

19. 7. 2023 avtor: Uredništvo
kulturni bazar

Bogat kulturni program lahko v okviru e-usposabljanja spremljate kar od doma, zanj pa pridobite tudi potrdilo o udeležbi. Prijava je možna še vse do konca avgusta!

Spletna platforma omogoča fleksibilno udeležbo in ogled bogatega programa

Strokovno usposabljanje e-Kulturni bazar 2023 ponuja izbor dogodkov, ki so se odvijali na Kulturnem bazarju 2023, ki je potekal 31. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Poleg tega je na voljo tudi filmski program in izbor radijskih iger.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je mogoča preko e-prijave, ki jo je treba poslati najpozneje do 31. avgusta 2023. Po prijavi boste prejeli kodo za ogled predavanj, ki si jih lahko ogledate kadarkoli med dnevom prijave in 31. avgustom 2023.

Spletna projekcija filma “Zeleni slon” bo na voljo le v četrtek, 24. avgusta, med 16. in 23. uro. Naj dodamo še, da bo projekcija filma “Kiti, varuhi planeta” potekala v sredo, 30. avgusta, med 16. in 23. uro.

Udeleženci, ki so izbrali ogled filma, bodo na dan dogodka prejeli posebno kodo za ogled, sami pa si bodo izbrali uro ogleda v predvidenem časovnem okviru. Za ogled filma je obvezna prijava najkasneje dan pred izbranim terminom spletnega ogleda.

Vabljeni, da si ogledate programsko knjižico na spletni strani in se prijavite za e-strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2023, kjer vam bo na voljo pestra izbira dogodkov in vsebin iz Kulturnega bazarja 2023.

Možno je izbirati med posameznimi dogodki v okviru e-Kulturnega bazarja ali pa se udeležiti celotnega strokovnega usposabljanja.

Prejmete lahko tudi potrdilo

Ne pozabite, da lahko za udeležbo na strokovnem usposabljanju e-Kulturni bazar prejmete tudi potrdilo o udeležbi, pri čemer pa se morate udeležiti e-dogodkov v skupnem obsegu vsaj osmih šolskih ur.

Po ogledu vsebin je potrebno izpolniti evalvacijski vprašalnik, ki ga boste prejeli na svoj e-naslov po 31. avgustu.


E-strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2023 je dostopno preko spletne platforme, ki omogoča fleksibilno udeležbo in ogled vsebin po lastni izbiri. Več informacij je na voljo na spletni strani Kulturni bazar 2023.

Vir: Kulturni bazar

Naslovna fotografija: e-Kulturni bazar 2023, Foto © Nada Žgank