Zabava in prosti čas

V Velenju bo strašilo!

25. 10. 2019 avtor: Uredništvo

V velenjskem Mladinskem centru Velenje so si že peto leto zapored zastavili cilj, da v času jesenskih počitnic ljubiteljem grozljivk in Halloweena ponudijo posebno doživetje, ki se največkrat začne in konča s kriki. Ekipa mladinskih delavcev že samo po sebi strašljive lokacije spreminja v Hišo groze!

Prvi dve leti se je misteriozni projekt izvedel v stari Pekarni v Starem Velenju, povpraševanje pa je bilo tolikšno, da se je vsako naslednje leto samo še širil, tako časovno kot z rastjo kvalitete, strukture, številom ekipe ter obiskovalcev, v lanskem letu je bil ogled razprodan. Že tretje leto pa strah in trepet obiskovalce čaka v zapuščenem gradu Turn na obrobju mesta.

V gradu tako nekaj dni prebivajo znani filmski liki, ki željno pričakujejo, večinoma že na vhodu v graščino prestrašene, obiskovalce. Po ozkih hodnikih in grajskih sobanah srečamo Jasona, Michaela, Emily, Pennywisa, Freddya in druge.

Vsaka soba ponuja svojevrstno zgodbo, ob posebnih efektih, glasbi in čudnih pripetljajih, kriči tako mlado kot staro. Letos Hiša groza odpira svoja vrata med 25. 10. in 2. 11. 2019. Prijave možne samo preko e-maila: hisa.groze@mc-velenje.si. Več informacij o tem, kdaj in kje bo letos strašilo tukaj. Pridi, če upaš!

Vir in foto: Mladinski center Velenje