Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Sep. 2019

18. Festival nevladnih organizacij LUPA

Nevladne organizacije vsakodnevno opravljajo pomembno delo na raznovrstnih področjih in s tem bogatijo življenja vseh nas. Kdo so in kaj delajo? Osemnajsti Festival nevladnih organizacij LUPA je že skoraj tu!

Naslednjo sredo, 11. septembra, med 10. in 18. uro, se bo na Bregu v centru Ljubljane predstavilo več kot 90 raznolikih nevladnih organizacij. Poleg stojnic pripravljajo tudi program na zunanjem in notranjem prizorišču. Zunanje prizorišče festivala na Novem trgu bo vabilo predvsem z gibalnim in glasbenim programom, na notranjem prizorišču v Pritličju pa si boste lahko ogledali nekaj filmčkov in prisluhnili zanimivim predavanjem ter pogovorom, ki so jih pripravili nevladniki z vseh vetrov. Dnevni program je dostopen na povezavi.

Vir in foto: Zavod center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90850

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino