Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jan. 2020

7. tekmovanje za turističnega vodnika za mlade

Turistična zveza Slovenije (TZS) letos organizira že 7. tekmovanje za turističnega vodnika za mlade 

Tiste, ki želite o tekmovanju izvedeti več, TZS vabi na predstavitev projekta s strokovnim posvetom. Na posvetu boste spoznali novo mobilno aplikacijo Slovenski turistični vodnik, znanja o načinu podajanja informacij turistu in kako v vodenje vključiti aktualne dogodke, stanje v mestu/državi, vključevanje lokalnih ponudnikov, trajnostni vidik, lokalne navade in podobno. Spregovorili bodo tako o razvoju poklica turistični vodnik kot tudi o tem, kako so se sami turisti sčasoma spremenili.

Predstavitev bo potekala na sejmu Alpe-Adria, v sredo, 29. januarja 2020, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na dogodek se je potrebno prijaviti na info@turisticna-zveza.si do 27. januarja 2020.

Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48730

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino