Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Sep. 2020

Anketa o učinkih v mladinskem delu

Mladinski svet Slovenije vabi k izpolnjevanju ankete na temo učinkov mladinskega dela, ki je namenjena vsem polnoletnim osebam, ne glede na to, ali izkušnje z mladinskim delom (že) imajo ali ne.

V okviru kampanje o učinkih mladinskega dela namreč pripravljajo raziskavo, ki se osredotoča na učinke mladinskega dela, tako za posameznice in posameznike kot družbo nasploh. Vsaka izpolnjena anketa bo pomembno prispevala h kakovosti ugotovitev.

K izpolnjenvanju vabljeni vsi mladi, mladinski delavci, prostovoljci in vsi tisti, ki se posredno ali neposredno srečujete z mladinskim delom. 

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo približno 10-15 minut. Sodelovanje v anketi je anonimno.

Anketa se nahaja TUKAJ

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26611

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino