Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Sep. 2020

Barvit in solidaren zaključek poletja v Zavodu MEPI

Zavodu MEPI so se v pestrem, ustvarjalnem, solidarnem in barvitem vzdušju poslovili od poletja.

V avgustu je potekal 11. MEPI tabor, ki so ga pripravili v Društvu prejemnikov zlatega priznanja MEPI in Javnem zavodu Mladi zmaji. 25 nadobudnih mladih je teden dni uživalo v pustolovskih, športnih, ustvarjalnih in družabnih dejavnostih na idiličnem tabornem prostoru ob Savi Bohinjki.

Konec poletnih počitnic pa je Zavod MEPI sodeloval tudi v veliki akciji korporativnega prostovoljstva, katerega se je udeležilo kar 60 prostovoljcev, skupaj z mojstri slikopleskarji in s podporo 12 organizacij. Potekala je namreč barvita prenova dveh otroških oddelkov Pediatrične klinike V Ljubljani.  Po napornih, a prijetnih dnevih priprav in pleskanja, je bila vsa utrujenost prostovoljcev pozabljena, saj je zadovoljstvo ob pogledu na rezultat dela tisti nepozaben občutek, ki traja.

Prostovoljci smo ponosni, da ustvarjamo za naše najmlajše in jim tako vsaj malo polepšamo njihovo bivanje tam.” so bili skupnega mnenja MEPI prostovoljci.  

Kako je potekala akcija korporativnega prostovoljstva si lahko ogledate tukaj.

V spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako je svojo izkušnjo z MEPI tabora opisala mlada udeleženka Ana Mislej.

Vir in foto: Zavod MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32765

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino