Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Dec. 2020

Beležim in podelitev Nefiks priznanj

Zavod Nefiks vsaki dve leti podeli vsem, ki vestno beležijo neformalno pridobljeno znanje in kompetence v e-Nefiks, posebna priznanja! Ob tej priložnosti je včeraj potekal poseben BELEŽIM dogodek.

Dogodek so pripravili skupaj z mladimi ustvarjalci impro lige, pridružil pa se jim je tudi poseben gost, Jaka Matičič, ki je povedal, kako je preko izkušenj in kompetenc, ki jih je pridobil v različnih NVO, postal tudi razvojni vodja pri Addecco Slovenia.

Ta dogodek je potekal v sklopu dogodkov #torkizabeleženje, ki jih v decembru skupaj z organizacijami, ki sodelujejo v pobudi Beleži.si organizirajo za vse vas.

Vir: Zavod Nefiks 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87066

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino