Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Sep. 2020

Bodi sprememba v mestu - prijavi se v Banko idej 2020

MKC Maribor bo s finančno spodbudo do 1000 EUR in s strokovno podporo nagradil najboljše ideje, ki imajo namen do konca leta 2020 ustvariti nekaj aktualnega, drugačnega, trajnega za mesto Maribor.

Banka idej predstavlja lokalni sklad za mlade z idejami za vpeljevanje trajnostnih sprememb na območju Mestne občine Maribor. Iščejo se projekti, ki omogočajo in spodbujajo tudi povezovanje in sodelovanje mladih, oživljajo mladinske aktivnosti, izboljšujejo kakovost življenja mladih in prebivalcev določene mestne četrti, krajevne skupnosti Mestne občine Maribor ali območja Kulturnega centra Pekarna 

Dobrodošli torej vsi mladi, ki imajo idejo, kaj mestu Maribor v luči trajnostnih sprememb manjka ali pa se želijo preizkusiti v vlogi, ki spodbuja razvoj lokalne skupnosti, izboljšuje počutje ljudi, videz ali funkcionalnost mestnega prostora, spodbuja mlade k inovativnemu oblikovanju mesta in dviguje kakovost bivanja.

  • Javni razpis Banka idej 2020 bo odprt med 26. 8. in 24. 9. 2020 poteka tukaj.
  • Več informacij dobiš tukaj.
  • Uradna Facebook stran projekta.
  • Za pomoč pri razvijanju ideje ali izpolnjevanju prijavnega obrazca piši bankaidej@mkc.si
Vir in foto: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33220

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino