Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Dec. 2020

Borbeno v leto 2021

Na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov, mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev, so ustvarili koledar za leto 2021. To ni čisto običajen koledar, ampak je zasnovan tematsko, z različnimi sindikalnimi in delavskimi temami.

»Koledar poleg svoje praktičnosti nudi tudi pregled nekaterih pomembnejših poglavij iz dolge zgodovine delavskih bojev. Vsak mesec boste lahko uzrli lično oblikovane slike, strani starih časnikov, ki popisujejo različne relevantne dogodke, in zanimive plakate, ob katerih se boste lahko seznanili s pomembnimi delavskimi utrinki, ki so oblikovali tudi našo polpreteklo zgodovino in še vedno vplivajo na naš vsakdan,« pravijo na sindikatu v zapisu na njihovi spletni strani.

Koledar bodo podarili vsem članicam in članom, ki se bodo na novo včlanili v sindikat ali pa obnovili svoje članstvo tudi v letu 2021. Vabijo vas, da se jim tudi naslednje leto pridružite v skupnem boju za izboljšanje položaja mladih ter drugih delavk in delavcev. 

Vir: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34386

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino