Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Apr. 2021

Brezplačna podjetniška akademija odpira svoja vrata

Partnerji v projektu Cene Štupar – CILJ, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Društvo AIA - Mladinski center Mengeš so v času od 8. februarja do 24. marca, na spletni platformi ZOOM, organizirali šest brezplačnih podjetniških zajtrkov »Za vas, podjetniki«, ki so se odvijali v sklopu operacij LAS Za mesto in vas. V aprilu pa vrata odpira brezplačna podjetniška akademija, na kateri bodo udeleženci še poglobili svoje znanje.

Prvi iz niza šestih zajtrkov, z naslovom »Poslovno načrtovanje je ključ do najboljših rezultatov«, se je odvijal v sredo, 10. februarja. V uvodu je udeležence pozdravil župan Občine Domžale, Toni Dragar, ki je poudaril, da je sodelovanje v podjetniškem ekosistemu ključnega pomena.

Poleg župana so gostili še Vinka Juharta, mag. Mojco Šimnic Šolinc, Vesno Goršek in dr. Matejo Drnovšek. Gostje so delili svoje zgodbe in se strinjali, da uspešne podjetnike povezuje strast do njihovega dela, ki preraste v osebno poslanstvo. Poleg tega je nujno, da so v podjetju jasno opredeljene in razmejene funkcije in cilji, ki predstavljajo zemljevid za razvoj organizacije. Poznati moramo sami sebe, svojo organizacijo, segmentacijo kupcev kakor tudi trga. Izpostavili so tudi disciplino, srčnost, ter pomembnost gradnje dobrih odnosov znotraj svojih podjetij in z našimi partnerji.

Več preberite tukaj.

Vir: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19637

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino