Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Mar. 2021

Četrta delavnica projekta Pridobim, predam – Izmenjevalnica znanja

Projekt Zavoda MEPI, Pridobim, predam – Izmenjevalnica znanja, bo v vsej svoji veličini in barvitosti zasijal v mesecu marcu. Izmenjevalnica znanja predstavlja edinstven program, ki je namenjen pridobivanju ter piljenju mehkih veščin, katere danes predstavljajo ključen dejavnik za uspešn karierni razvoj posameznika. 

Samozavest, sposobnost motiviranja drugih, odločnost, potrpežljivost in prilagodljivost. To so lastnosti dobre vodje. Biti vodja ni enako kot prepričati ljudi, da delajo, kar si poželite. Vodenje pomeni inspiracija in pomoč, da vsak pride do najboljšega in uresničenja svojih potencialov. 

17. marca 2021 bodo z gostjo Bojano Florjančič spoznali pomembnost dobrega vodenja in kakšno vlogo ter nalogo ima vodja. V sklopu tokratnje delavnice bodo raziskovali rešitve na naslednje dileme: 

- Katere lastnosti ima dober vodja?

- Ali je lahko vsak vodja?

- Kako vodim skupino?

- Kakšen stil vodenja ustreza meni?

- Zakaj je pomembna kvaliteta vodenja in od česa je odvisna ipd. 

Gostja Bojana Florjančič, ki bo vodila delavnico, ima 20 let izkušenj na področju razvoja zaposlenih in učinkovitosti poslovanja v vlogah vodje kadrovsko poslovne službe, vodje poslovne odličnosti, svetovalke in trenerke v vodilnih mednarodnih podjetjih. Vodila je mnoge projekte s poudarkom na razvoju talentov, razvoju poslovne in osebne uspešnosti, nadgradnji vodenja, učinkovitosti prodaje, upravljanja sprememb in oblikovanja organizacijske kulture. Z gostjo se povezujejo mnogi, ki potrebujejo zanesljivega partnerja pri njihovih naporih za razvoj poslovanja s sposobnimi in zavzetimi posamezniki.

Če želite pridobiti nove veščine in poglobiti svoje znanje s pomočjo strokovnjakov  iz različnih področij ter se naučiti pridobljeno znanje predate vrstnikom, se jim pridružite na naslednji delavnici Izmenjevalnice znanja. Delavnica na temo Vodenje bo na sporedu 17. marca 2021 ob 16:00

Prijavite se lahko preko spletne povezave, dodatne informacije glede namena in vsebine projekta pa so na voljo tudi na naši Facebook strani.

Vir: Zavod MEPI - Mednarodno priznanje za mlade

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43092

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino