Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Apr. 2021

DAN ZA SPREMEMBE 2021

10. aprila je DAN ZA SPREMEMBE, akcija Slovenske mreže prostovoljskih organizacij Slovenske filantropije, Združenje za promocijo prostovoljstva, tokrat s sloganom »Premagajmo osamljenost« poteka v polnem zamahu. Številnim občinam se je pridružilo tudi mesto Ajdovščina. Na pobudo Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina je v akciji sodelovalo 16 organizacij in institucij, vključno z nekaterimi vzgojno - izobraževalnimi zavodi.

Zaradi zaprtja ustanov se je akcija zaključila predčasno, zato je v sredo, 31. 3. Ajdovščina zacvetela na poseben način in postala MESTO TULIPANOV ZA KRATEK ČAS. Mladinski center je namreč idejo Slovenske Filantropije nadgradil s pridihom pomladi in izbral cvetlico TULIPAN, s katero je kot rdečo nit, slogana »Premagajmo osamljenost« povezal krog sodelujočih. S tokratno akcijo smo postali povezani in bili sprememba za en dan.    

Hvala vsem, ki ste sodelovali z njimi in jim pomagali, da je akcija uspela: Otroški vrtec Ajdovščina, OŠ Col, OŠ Otlica, OŠ Dobravlje, OŠ Šturje, Zavod za šport Ajdovščina, IMP Ajdovščina in Mladost na burji, Društvo tabornikov Rod Mladi bori, PUM - O Ajdovščina, MSA Ajdovščina, MDPM Ajdovščina, VDC Ajdovščina- Vipava, Dnevni center Šent Ajdovščina, Dom starejših občanov Ajdovščina, Hiša Malorca Ajdovščina, Občina Ajdovščina.    

Vir: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58856

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino