Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Nov. 2021

Decembrski program Centra mladih Koper

Tudi zadnji mesec tega leta v Centru mladih Koper ponujajo pestro dogajanje.

Prvega decembra se bo ob 18.30 na Zoom-u odvila spletna delavnica z naslovom “Nabildajmo samopodobo”, kjer bodo mladi z geštalt psihoterapevtko Tino Korošec pridobivali orodja za odločno družbeno življenje. Delavnica je za mlade brezplačna.

Kreativni petki bodo tudi decembra na Markovec vabili ustvarjalno mladino. 10. decembra, 17. uri, bodo izdelovali novoletne okraske, 17. decembra, ob 17. uri, pa bo potekala delavnica izdelave božičnih in novoletnih daril.

Nadaljujejo se tudi podporna srečanja LGBT+, ki jih organizira Legebitra. Interesenti so v prostore Četrtnega mladinskega centra Markovec vabljeni 16. 12. ob 18. uri. Istega dne, s pričetkom ob 16. uri, se bo v dvorani Centra mladih Koper v Kopru pričelo tekmovanje v “beatmakingu”, kjer se bodo mladi producentski talenti lahko med seboj pomerili in si priborili praktične nagrade. 20. decembra med 10. in 16.30 pa bo v Centru mladih Koper izmenjevalnica knjig po principu “toliko prineseš - toliko s seboj vzameš”.

“Ujeta v raju” pa bo naslov zadnjega letošnjega potopisnega predavanja, ki bo 21. decembra ob 19. uri.

Za slovo letošnjega leta bo poskrbel še zadnji karaoke večer, ki bo porekal v sredo, 22. decembra, ob 20. uri. Zadnji dogodek bo posvečen poeziji. 23. decembra, ob 20. uri, bo potekals že 50. edicija Obalnih rim.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59271

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino