Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Dec. 2020

Dobrodelni november v Mladinskem centru Dravinjske doline

Mladinski center Dravinjske doline in Klub študentov Dravinjske doline je v preteklem mesecu prežemal duh dobrodelnosti. Mladinski center Dravinjske doline je ponovno sodeloval v vseslovenski dobrodelni akciji Božiček za en dan, ki jo organizira Zavod 364 – zavod za nevsakdanje preživljanje prostega časa.

Konjičani in Konjičanke so zbrali kar 64 daril, ki bodo polepšala praznike otrokom in starostnikom iz socialno šibkejših družin. Klub študentov Dravinjske doline se je pridružil projektu Centra starejših Notranje GoriceMala pozornost za veliko veselje. Zbirali so ročno izdelane voščilnice, namenjene starostnikom, ki živijo v domovih in centrih za starejše. Tudi v Konjicah je bil odziv precejšen - voščilnice so prinesi posamezniki in posameznice, Klub študentov Dravinjske doline ter Mladi forum Rogla. Zbranih je bilo kar 143 voščilnic. MCDD in KŠDD se iskreno zahvaljujeta vsem, ki so se odzvali in sodelovali v obeh akcijah. 

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40194

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino