Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Sep. 2019

Dom na Free odpira svoja vrata

V naslednjih tednih bodo v MC Krško svoje moči usmerili v ponovno odprtje preventivnega središča (»Doma na Free«) v okviru projekta Rast(išče) sreče. Strokovni delavci in prostovoljci v preventivnem središču nudijo mladostnikom pomoč pri šolskih obveznostih ter tematske aktivnosti, kot so kuhanje, ustvarjanje, igre…

Preventivno središče s svojimi aktivnostmi omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa mladih ter lažje soočanje z vsakodnevnimi izzivi odraščanja. Dom na Free bo svoja vrata odprl v drugem teden novega šolskega leta, v torek, 10. septembra, družili pa se bodo vse šolsko leto od torka do petka od 14. do 17.00. V soboto, 21. septembra bodo izvedli tudi usposabljanje za prostovoljce za delo v preventivnih središčih, prijave zbirajo na barbara.masnik@mc-krsko.si.  

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vir in foto: Mladinski center Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71701

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino