Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jul. 2020

Doživljajsko igrišče vabi mlade prostovoljce

Društvo Center za pomoč mladim v Mariboru išče igrive, odgovorne in prilagodljive prostovoljke in prostovoljce, ki bi želeli svoj čas deliti z otroki in mladimi na prav posebnem igrišču v Malem Betnavskem gozdu. Potrebujejo pomoč pri urejanju in vzdrževanju prostora, pri ustvarjalnih in lesarskih delavnicah, pri vodenju družabnih in športnih iger ter mladinskih delavnicah.

Prostovoljno delo poteka od torka do petka, med 12.00 in 20.00. Urnik prostovoljenja je gibljiv in se prilagaja časovnim zmožnostim prostovoljke_ca, vseeno pa si želijo, da prostovoljci sodelujejo v programu najmanj 1x tedensko. Prav tako si prostovoljci sami izbirajo delovne naloge in področja dela, ki jih zanimajo. Pogoj za sodelovanje je polnoletnost in strinjanje z načeli dela.

V kolikor te delo na doživljajskem igrišču zanima, jih kontaktiraj na 040 585 945 ali mb-info@cpm-drustvo.si.

Več o doživljajskem igrišču si lahko prebereš tukaj.

Vir: Društvo Center za pomoč mladim
Foto: maribor24.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92188

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino