Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Mar. 2021

Družbeno pozitiven - Dan za spremembe v Zagorju ob Savi

Slovenska filantropija 10. aprila 2021 organizira že 12. Dan za spremembe. Že več let se tej solidarnostni akciji pridružujejo tudi v Mladinskem centru Zagorje ob Savi. In tako bo tudi letos. Mladi_e prostovoljci_ke mladinskega centra so poimenovali letošnjo prostovoljsko akcijo Družbeno – pozitiven. Z akcijo želijo zmanjšati občutke osamljenosti in krepiti povezanost sokrajanov.

K akciji prijazno vabijo vsa lokalna društva in tudi vas, da se jim pridružite! Kako? Preprosto!

Lahko z njimi ali pa se jim v akciji pridružite na daljavo. Naberite nekaj večjih kamnov, jih očistite in pobarvajte ali nanje napišite vzpodbudno misel. Nato kamen položite pred sosedova vrata ali na bližnjo klop, da bo polepšal dan mimoidočemu najditelju. 

Vabljeni, da na info@mczos.si pošljete svoje vzpodbudne besede ali misli, ki jih bodo prepisali na lepe savske kamne.

Vabljeni, da se jim 10. aprila pridružite, ko bodo kamne razdelili po Zagorju, seveda pa enako lahko storite tudi v vaših domačih krajih. Mladi_e prostovoljci_ke nas vzpodbujajo, da si na ta dan pogledamo v oči in pomahamo v pozdrav.

Vir: Mladinski center Zagorje ob Savi 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37321

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino