Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Sep. 2019

#ErasmusDays 2019

Že drugo leto zapored nacionalne agencije sodelujejo v vseevropskih Erasmus dnevih, #ErasmusDays, ki bodo letos potekali od 10. do 12. oktobra 2019.

Namen #ErasmusDays je s številnimi aktivnostmi doseči čim večje število ljudi, širiti pozitivne učinke programa Erasmus+ in ozavestiti pomen mednarodne mobilnosti, mednarodnega sodelovanja ter širjenja znanja, ki izboljšuje kakovost izobraževanja.

CMEPIUS, nacionalna agencija programa Erasmus+ vabi vse organizacije, da svoje že načrtovane aktivnosti v okviru vašega projekta izvedete na omenjene dneve. Zbrali bodo dogodke, ki se bodo zvrstili v obdobju med 10. in 12. oktobrom ter jih posredovali koordinatorjem vseevropske spletne strani www.erasmusdays.eu, kjer bo vaš dogodek zabeležen, postavljen na zemljevid in promoviran tudi izven meja Slovenije.

V kolikor boste potrebovali dodatne informacije pišite na erasmusplus@cmepius.si ali preverite več na spletni strani dogodka. na voljo je celostna grafična podoba dogodka, ki jo lahko uporabite v namen promocije vašega dogodka.

Vir in foto: CMEPIUS 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43153

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino