Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 18 Jun. 2019

Eurodesk - zakaj iti v tujino?

Eurodesk je mednarodno neprofitno združenje, ustanovljeno leta 1990. Kot organizacija za podporo Erasmus +, Eurodesk informacije o učni mobilnosti naredi celovite in dostopne mladim in tistim, ki delajo z njimi. Z mrežo nacionalnih koordinatorjev, povezanih z več kot 1000 lokalnimi ponudniki informacij v 36 evropskih državah, Eurodesk ozavešča o priložnostih za učno mobilnost in spodbuja mlade, da postanejo aktivni državljani.

Eurodesk je glavni vir informacij za mlade o evropskih politikah, informacijah o mobilnosti in priložnostih. Odgovarja na vprašanja in daje smernice za mobilne mlade po vsej Evropi.

O tem, kako je prostovoljstvo v tujini vplivalo na mlade in za kaj je pomembno pokukati čez planke, si oglejte v kratkih filmih vtisov mladih popotnikov.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41494

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino