Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Jan. 2020

Evropski mladinski parlament išče novega izvršnega direktorja

Berlinska fundacija Schwarzkopf je objavila razpis za novega izvršnega direktorja Evropskega mladinskega parlamenta (European Youth Parliament - EYP). EYP je vseevropska medvrstniška izobraževalna mreža, ki jo vodijo mladi in omogoča mladim iz vse Evrope, odprt in strpen prostor za aktivno državljanstvo. Delo skupine EYP vodi izvršni direktor, za katerega je trenutno razpisano prosto mesto.

Delali boste v mladi, mednarodni in dinamični ekipi v središču Berlina. Aktivno boste sodelovali pri delu in razvoju Evropskega mladinskega parlamenta in pri dejavnostih organizacije. Predviden datum nastopa dela je maj 2020.

Prijave zbirajo na tej povezavi do 29. februarja 2020. Več o pogojih, zahtevah in priložnostih, ki jih mesto ponuja, najdete v razpisnem dokumentu.

Vir: Pisarna Evropskega parlamenta v Ljubljani
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27308

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino