Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Sep. 2020

Evropski parlament razvija Info točko za mlade

Evropski parlament (EP) razvija Info točko za mlade, s katero bodo mladim omogočili neposredni dostop do vse ponudbe Parlamenta za mlade. Info točka bo vsebovala informacije o programih, dogodkih, pobudah, tekmovanjih in učnem gradivu – vse na enem mestu.

Ker je pomembno, da Info točka koristi vsem mladim, so pripravili kratko anketo, ki jim bo v pomoč pri razvijanju Info točke. “Pomagaj nam razviti Info točko, ki bo koristna tudi zate. Imaš osebno izkušnjo s katero od aktivnosti EP za mlade? Povej nam, kako naj zagotovimo, da bodo informacije o naših aktivnostih še bolj vidne. Če še nimaš tovrstne izkušnje, pa nam sporoči, kakšne vsebine in formati bi te lahko vzpodbudili k sodelovanju v prihodnje!” so zapisali v pozivu mladim.

Da bi razvili Info točko za mlade, ki bo dostopna in koristna vsem, potrebujejo pomoč vseh nas, zato mladinske centre vabimo, da povezavo do ankete posredujete mladim in jih spodbudite k posredovanju njihovega mnenja. 

V naslednjih dneh in tednih bo Evropski parlament na profilih družbenih omrežji FacebookInstagram in Twitter objavil vabila k izpolnjevanju anktete.

Vabljeni k deljenju!

Vir: Evropski parlament

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28823

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino