Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Oct. 2018

Festival slovenskega jazza na Ravnah

Kadar beseda nanese na Festival slovenskega jazza so presežki pravzaprav neizogibni. 130 nastopajočih (med njimi veliko mladih glasbenikov!), razstavljavcev in mentorjev. Devet različnih prizorišč. 23 dogodkov. 13 koncertov, dve razstavi, dve okrogli mizi, jam sessioni, delavnice in izid Jazzopisa. Vse to in več je med 2. in 6. oktobrom na Ravne na Koroškem prinesel festival.

V času, ko se številna prizorišča borijo z napol praznimi dvoranami, KMKC Kompleks na Ravnah na Koroškem pod oder komaj uspe stlačiti zadostno število stolov, na katere bi lahko sedli poslušalci, željni glasbe slovenskih ustvarjalcev. Pojasnilo temu gre pripisati vzgoji občinstva, na katero organizatorji (Jazz Ravne in Jazzovsko društvo) že od samega začetka delovanja polagajo dobro mero pozornosti.

Več

Vir: KMKC Kompeks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33257

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino