Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 May 2020

Filantropija vabi k pripravi kataloga za mlade

Slovenska filantropija vabi vse organizacije, vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, k skupni pripravi kataloga za mlade, ki bo zbral poletne prostovoljske aktivnosti mladim  prijaznih organizacij (eden bo zajel celotno Slovenijo, drugi območje Mestne občine Ljubljana). 

Premislite kako bi lahko mlade med poletnimi počitnicami vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic, stkejo nova prijateljstva in pridobijo nekaj izkušenj.

Vse prostovoljske priložnosti bodo zbrali in objavili v obliki spletnega kataloga, ki bo javnosti dostopen junija 2020 na www.prostovoljstvo.org, posredovali pa ga bodo tudi medijem, spletnim portalom, mladinskim organizacijam, osnovnim in srednjim šolam ter univerzam.

V katalog bodo vključili prijave organizacij, ki bodo vsebinsko ustrezne in ki bodo najkasneje do 20. maja 2020 prispele na e-naslov andreja.hleb@filantropija.org. Prosijo za prijave v Word obliki, ki omogoča urejanje. 

Vse informacije in prijavo najdete tukaj.

Vir in foto: Slovenska filantropija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53676

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino