Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Sep. 2019

Fotografski izziv #2030isNow

Fotografski izziv #2030isNow poziva državljane EU, da pokažete kako prispevate k svetlejši prihodnosti za vse, hkrati pa priložnost izkoristite za raziskovanje Evrope z vlakom. Fotografski natečaj je organiziran v okviru kampanje #2030isNow, katere cilj je ozaveščati o pozitivnih učinkih Evrope in Evropejcev pri doseganju Agende za trajnostni razvoj 2030.

Na svoj Instagram profil naloži fotografijo, s katere je razvidno, da spreminjaš svet na bolje. Dodaj kratek opis in jo označi @EuropeAid ter uporabi ključnik #2030IsNow. Več informacij in pogoje za sodelovanje v natečaju najdeš na povezavi.

Vir in foto: mladiinfo.eu

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58941

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino