Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (2)
Datum objave: 27 Sep. 2019

Glasuj za najboljši Meet and Code dogodek

V okviru pobude Meet and Code 2019 so v Sloveniji nevladne in neprofitne organizacije ter knjižnice prijavile 45 dogodkov. Izbrali so 30 dogodkov, ki bodo prejeli nepovratna sredstva v višini 400 eur za posamezni dogodek. Dogodki bodo potekali med EU Code Week-om v času od 5. do 20. oktobra 2019, udeleležbo so omogočili preko 850 otrokom in mladim. Dogodki so vsebinsko raznoliki in so namenjeni tako začetnikom kot poznavalcem.  

Vse organizacije, ki sodelujejo na Meet and Code bodo imele priložnost, da sodelujejo na javnem glasovanju in osvojijo dodatno nagrado v vrednosti 2.000 eur. Za svoj najljubši dogodek Meet and Code lahko glasujete do 20. oktobra. Raziščite prijavljene dogodke, preberite njihove opise in če vam je kateri všeč, oddajte svoj glas. 

Na podstrani Nagradni natečaj Award 2109 najdete seznam naših trenutnih TOP 10 dogodkov iz vseh sodelujočih držav. Najboljši 3 bodo povabljeni na zaključno srečanje.

Vir in foto: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15514

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino