Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Dec. 2020

Javna razgrnitev lokalne strategije za mlade v Občini Medvode

Občina Medvode in Javni zavod Sotočje dajeta v javno obravnavo osnutek dokumenta Strategija za mlade v občini Medvode za obdobje 2020 - 2024.

V želji oblikovati strategijo, ki bi bila vodilo za vse, ki delajo z mladimi in oblikujejo dejavnosti in programe ter odločevalcem, ki krojijo razporejanje lokalnih finančnih sredstev, se je sestala strokovna skupina, pripravila in izpeljala anketo za mlade ter na podlagi strokovnih dokumentov (Zakona o javnem interesu v mladinskem sektorju in Resolucije o strategiji Evropske unije za mlade) in priporočil Inštituta za mladinsko politiko, pripravila osnutek Strategije za mlade v občini Medvode za obdobje 2020 – 2024.

Občane vabijo, da si osnutek natančno preberejo in jim preko e-naslova: obcina@medvode.si, posredujete vaše pripombe, stališča in predvsem konkretne predloge, ki bi izboljšali dokument.

Rok za oddajo predlogov je 3. 12. 2020.

Več informacij najdete tukaj.  

Vir: Javni zavod Sotočje 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82343

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino