Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Oct. 2020

Jesenske ustvarjalne dejavnosti za mlade in stare

Zavod za izobraževanje, kulturo in mladinski turizem (UMMI) v Kopru je v okviru šole v naravi pod borovci na Debelem rtiču pripravil zanimive umetniško ustvarjalne dejavnosti. Ob upoštevanju vseh priporočil vlade RS in NIJZ  so učenci dobili to, kar jim v šoli sploh v teh dneh, tednih in tudi letih manjka – otroškosti in ustvarjalnosti.

Mladi in otroci so iz suhe bambusove palice izdelali posebne piščali nunalce na katere so z veseljem zaigrali. V naravi so skupaj z mladinskimi delavci nabrali bilke, cvetove, kamenčke, dele odpadnega listje, mivko in majhen odpaden material iz katerega so izdelali zanimive umetniške slike, ki so jih poljubno še okrasili.

Poskrbeli so tudi za športne aktivnosti otrok in mladinskih delavcev, ki so z otroki skozi oponašanje gibov živali razmigali telesa in se naučili vaj, ki jih lahko izvajajo tudi doma.

Vir: Zavod UMMI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69225

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino