Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Mar. 2021

Kako nahraniti možgane

Klub študentov Dravinjske doline se zaveda pomena zdravega načina življenja študentk in študentov. Zato so v sodelovanju z diplomiranima dietetičarkama Zalo Mlinšek (znano tudi pod imenom Zala’s Nutritips) in Doris Horvat, pripravili dve spletni delavnici o pomembnosti zdrave in uravnotežene študentske prehrane.

Na delavnicah so govorili o pomembnosti pestre prehrane, nakupu živil, kako stres in pomanjkanje spanca vplivata na nas in o telesni aktivnosti. Udeleženci in udeleženke so izvedeli, kakšna prehrana dobro vpliva na možgane in kako lahko s hrano pripomorejo k boljši koncentraciji in boljšemu spominu. Pripravili pa so tudi 'Študentsko knjigo receptov', kjer mladi najdejo poceni in enostavne recepte za pripravo svojih obrokov.

Vir: Klub študentov Dravinjske doline 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55056

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino