Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Oct. 2018

Karierni sejem v Ljubljani

Naredi nov korak v svoji karieri in v četrtek, 18. oktobra, v Cankarjevem domu v Ljubljani, obišči Karierni sejem MojeDelo.com 2018.

Na sejmu se bo predstavilo skoraj sto podjetij, ki bodo iskala nove moči, mladi pa boste lahko prisluhnili zanimivim predavanjem na temo kariere in se ustavili na različnih kariernih točkah, kot so profesionalno fotografiranje ali karierno svetovanje.

Med razstavljalci bo tudi Zavod RS za zaposlovanje, kjer vam bodo svetovalci nudili brezplačno svetovanje o kariernem razvoju, delili uporabne nasvete za uspešen nastop na trgu dela in koristne informacije pri iskanju zaposlitve. Zainteresiranim bodo lahko pregledali življenjepis in jim podali svoje predloge za izboljšavo. Na sejmu bo priložnost tudi za pogovor o možnostih zaposlovanja v Evropi s svetovalci EURES iz Švedske, Nemčije in Slovenije.

Obišči največji Karierni sejem v Sloveniji in izkoristi svoj potencial!

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32705

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino