Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jul. 2020

Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za mlade

“Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.”

Tudi letošnje leto Slovenska filantropija vabi v prostovoljstvo vse mlade do 30. leta, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način, jim ni težko pomagati drugim in prispevati svoj delček za boljši svet.

V tokratnem poletnem katalogu so zbrane aktivnosti, namenjene mladim prostovoljcem. Aktivnosti so primerne tudi za mladoletne, ki pa so v katalogu označene z zeleno rokico – znak »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«, kar pomeni, da za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji. Tokratni katalog vsebuje še znak modrih rokic, ki označujejo medgeneracijske aktivnosti.

Če vas zanima sodelovanje v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2020 potekale v različnih krajih po Sloveniji, nekatere od njih pa kar od doma, vabljeni, da si ogledate in preberete več tukaj.

SPLETNI KATALOG PROSTOVOLJSKIH AKTIVNOSTI ZA MLADE v času poletnih počitnic 2020.

SPLETNI KATALOG PROSTOVOLJSKIH AKTIVNOSTI ZA MLADE v Mestni občini Ljubljana v času poletnih počitnic 2020.

Vir: Slovenska Filantropija
Foto: Freepik

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42296

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino