Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Sep. 2018

Konferenca Mladimo prihodnost

V Ljubljani bo 13. septembra 2018 na Gospodarskem razstavišču potekala konferenca Mladimo prihodnost, kjer bodo predstavljeni rezultati nacionalnih mladinskih projektov s področja zaposlovanja mladih, pa tudi različni programi, priročniki, spletna orodja in metode mreženja, namenjene mladim iskalcem zaposlitve.

Prisluhnili bomo štirim aktivnim posameznikom, ki bodo s svojimi inspirativnimi govori nagovorili mlade. Spregovorili bodo: Regis Pradal, soustanovitelj socialnega podjetja za predano zaposlovanje mladih in omejevanje prekarnih oblik dela; Tadej Beočanin, župan občine Ajdovščina; Tita Destovnik, Direktorica Gostilne dela ter Jerneja Šegatin, vodja mentorskega programa v Zavodu Ypsilon.  

Na zaključnem delu konference boste mladi lahko svoje predloge naslovili na evropskega komisarja za izobraževanje, kulturo, mlade in šport, Tiborja Navracsicsa. Bodite aktivni in se vključite že zdaj.

Več

                                                                 

Naložbo sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66487

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino