Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jun. 2019

Kulturna mavrica Jesenic

V Mladinskem centru Jesenice preko celega leta teče projekt »Kulturna mavrica Jesenic«, kjer skupaj z Zvezo kulturnih društev Jesenice pripravljajo tradicionalno medkulturno in medgeneracijsko prireditev z enakim naslovom, ki se v mesecu juniju odvije kot osrednji dogodek projekta. V letu 2018 so bili s tem projektom izbrani kot primer dobre prakse na področju spodbujanja medkulturnega dialoga in predstavljeni v Zborniku dobrih praks v mladinskih centrih.

Letos že trinajstič zapored prireditev prikazuje bogato kulturno izročilo, ki ga v sebi nosijo prebivalci mesta Jesenic, preko pestrih nastopov sodelujočih društev, sprevoda po ulicah mesta in s predstavitvijo kulinarike in kulture na stojnicah.

Vabljeni, da se jim pridružite v soboto, 15. junija 2019!

Vir in foto: Zavod za šport Jesenice – Mladinski center Jesenice 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79513

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino