Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Mar. 2021

Kulturni center Semič predstavlja podjetja

Osnovnošolke, osnovnošolci, tudi dijakinje in dijaki spodnji video vam morda lahko pomaga pri izbiri smeri šolanja. V Kulturnem centru Semič so za vas obiskali šest semiških podjetij, ki sodelujejo z mladimi, jih štipendirajo ali zaposlujejo.

Ker jim trenutne epidemiološke razmere niso dopuščale, da bi vam podjetnike predstavili v živo, vam jih nekaj predstavljajo v digitalni obliki.

V videu se predstavijo: TOKI, d. o. o, Vulkanizerstvo, avtopralnica, avtooptika Marjan Ogulin, s. p., Podjetje BKM Dušan Bezek, s. p., Mizarstvo Konda, Božidar Konda, s. p., CRYO-RT, d. o. o in Hotel Smuk.

Vabljeni k ogledu TUKAJ!

Vir: Kulturni center Semič 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67418

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino