Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Oct. 2018

Lojtra lokalno in mednarodno

Društvo Lojtra se lahko pohvali, da ni aktivno in uspešno zgolj na lokalni, temveč tudi na mednarodni ravni. Na lokalni ravni se od septembra najbolj posvečajo projektu Izkusi Erasmus+, kjer se z mladimi iz OŠ Gradec aktivno in z velikim veseljem pripravljajo na prisostvovanje na mednarodni mladinski izmenjavi, ki bo naslednje leto po vsej verjetnosti potekala v Romuniji.

Njihov projekt Globalno učenje Agora  je bil izbran kot eden izmed najbolj inovativnih projektov globalnega učenja 2018 in bil tako nagrajen s strani Evropske mreže za globalno učenje. Projekt vsebuje več aspektov učenja in ima širši pogled na samo učenje. Zagotovo bo zanimiv tudi dogodek Razsežnosti globalnega učenja in delovanja, ki bo potekal 22. novembra 2018 med 9. in 17. uro v Ljubljani, kjer bodo širši javnosti predstavili metode in rezultate projekta.

Več

Vir: Društvo Lojtra

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27839

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino