Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Mar. 2021

MANIFEST zmagovalci glasbenega natečaja BOB 2021!

V medvoškem mladinskem centru Klub Jedro je 19. 3. in 26. 3. 2021, potekal glasbeni natečaj BOB 2021 v organizaciji Javnega zavoda Sotočje Medvode. Natečaj je potekal preko livestreama, publika je preko spleta glasovala za svoje favorite.

Na natečaju so sodelovale mlade glasbene skupine Hard Division, Unifox, Hogminister in Manifest.

Prvi del natečaja si je ogledalo 530 ljudi, drugi del pa 335 gledalcev. S 102 glasovi je zmagala skupina Manifest s Koroške. Za nadgrado bodo prejeli videospot s profesionalno ekipo, v sam snemalni in produkcijski proces izdelave videospota pa bodo vključeni tudi gostujoči prostovoljci ESE.

1. del natečaja si lahko ogledate tukaj
2. del natečaja si lahko ogledate tukaj

Vir: Mladinski center Klub Jedro

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65758

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino