Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 20 Apr. 2021

MC Šmartno ob Paki vabi na Bukvarnico

Ob svetovnem dnevu knjige v Mladinskem centru Šmartno ob Paki tradicionalno pripravljajo Bukvarnico – izmenjavo in zbiranje knjig.

Veseli so, da bodo letos končno lahko izvedli eno izmed njihovih tradicionalnih akcij, lani je Bukvarnica zaradi začetka epidemije namreč odpadla. Tokratna Bukvarnica poteka vse do petka, 30. aprila 2021, in sicer med delavniki od 10. do 20. ure.

Vabijo vas, da prinesete knjige, ki jih nameravate zamenjati ali podariti, in si izberete druge, ki jih želite odnesti s sabo domov. Izbira je res pestra! Ob izvajanju akcije upoštevajo vse veljavne ukrepe Vlade RS in prosijo tudi obiskovalce, da se držijo njihovih navodil.

Knjige, ki bodo po koncu akcije Bukvarnica 2021 ostale v MC-ju, bodo podarili v dobrodelne namene. Upajo, da bodo s tem dejanjem – tako kot lani, ko so knjige podarili enemu od centrov starejših – znova komu popestrili dan oz. bivanje v podobnih zavodih. 

Vir: MC Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41161

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino