Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Apr. 2021

Medmetov natečaj

Dragi prijatelji Medmeta!

Uredništvo revije in člani Mladinskega društva Bistrica ob Sotli so se odločili, da bodo tudi letos razpisali natečaj za najboljšo kratko kratko zgodbo. Še več! Odslej naprej bo njihov natečaj neprekinjeno potekal iz leta v leto, razen tega pa bodo po novem namesto dveh nagrad na leto, podeljevali kar tri in to dvakrat na leto.

Poleg nagrade bralcev in nagrade strokovne žirije, bodo po novem podeljevali še nagrado za mlajše avtorje (vsaka izmed teh nagrad pa bo znašala po 150 EUR).

Predstavitev Medmetovega novega natečaja za kratko kratko zgodbo & njegovih lanskih (2020) nagrajenk si lahko ogledate na youtube.

Vir: Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69543

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino