Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Oct. 2020

MI! – mladinski inkubator v Brežicah aktivnosti seli na splet

Preko neformalnega učenja do zaposlitve – usposabljanja za mlade iskalce zaposlitve.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, ki je enota Mladinskega centra Brežice skozi projekt MI! - mladinski inkubator, mladim omogoča pridobivanje znanj in kompetenc za aktivno državljanstvo, s poudarkom na aktivnem sooblikovanju programov in sodelovanju s trgom dela.

Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom COVID-19 bodo delavnice za izboljšanje zaposlitvenih možnosti izvedli na daljavo. Prvo predavanje bo v torek, 27. 10. 2020, ob 16. uri, ko bo mladim predavala mag. Jasmina Spahalić. Slednja jim bo predstavila komunikacijske veščine in javno nastopanje, sledilo pa bo usposabljanje Mladinske mreže MaMA na temo motivacija za delo in izobraževanje. V načrtu pa je še predavanje dr. Lucije Čevnik o socialnih veščinah in dobri samopodobi.

Imajo še nekaj prostih mest, zato vas vabijo, da se jim pridružite. Prijavite se lahko tukaj.

V sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom v Mariboru pa že poteka usposabljanje, kjer si trideset mladih z mladinskimi trenerji nabira nove izkušnje, znanja in tako viša kompetence za vstop na trg dela.

Vir: Mladinski center Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

94911

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino