Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Dec. 2019

Misija MEPI

Mednarodno priznanje za mlade - MEPI je organiziral prvi združeni tečaj za MEPI mentorje in voditelje odpravPetdnevni aktivni odklop v Predosljah pri Kranju je letos prvič združeval dve ločeni izobraževanji – tečaj za mentorje in tečaj za voditelje odprav. Dvaindvajset vedoželjnih udeležencev iz vse Slovenije se je tako lahko v praksi preizkusilo v obeh vlogah.

Izkušnja je mladim zlatnikom omogočila, da razvijajo svoja znanja in spretnosti, ki jih potrebuje vsak dober mladinski voditelj. Udeleženci tečaja verjamejo, da jim je Misija MEPI predstavila možnosti, s katerimi program omogoča nadaljni razvoj tudi po zaključku zlate stopnje. Sveže izkušnje so jih navdale z novo voljo in zagnanostjo, da premagajo vse težave, ki jim prihajajo na proti.

Preberite več o pozitivnih učinkih programa MEPI ali pa si prenesite brošuro Measuring the Award Impact, ki jo je izdala Fundacija Mednarodnega priznanja za mlade (The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation).

Vir in foto: MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87294

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino