Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Oct. 2018

Mladi gradili mostove

Klub prekmurskih študentov je med 14. in 22. septembrom gostil mednarodno mladinsko izmenjavo z naslovom »Gradimo mostove«. Mladi iz Slovenije, Litve in Italije so skozi aktivnosti spoznavali pomen medgeneracijskega sodelovanja v partnerskih državah, primerjali so stanje in raziskovali primere dobrih praks po Evropi.

Skozi aktivnosti so medgeneracijsko sodelovanje spoznali v praksi in se pri tem aktivno vključevali v lokalno okolje ter skozi ekipne igre utrdili tudi svoje timske sposobnosti.

Če bi se rad_a vključila v mladinsko izmenjavo, v rubriki e-Zemljevid poišči organizacijo v tvoji bližini in razišči svoje priložnosti, preveri pa tudi aktivnosti Kluba prekmurskih študentov. Več o mladinskih izmenjavah si lahko prebereš na spletni strani nacionalne agencije Movit.

Projekt je bil v celoti financiran s strani programa ERASMUS+ Mladi v Akciji in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66386

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino